Ideje Bundek Centar Stanovi Najam

Ideje Bundek Centar Stanovi Najam. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Stan Najam Zagreb ZapruÄ'e Adamiceva 55 M2 2 Soban

Najbolje Stan Najam Zagreb ZapruÄ'e Adamiceva 55 M2 2 Soban

Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Godine, u sklopu bundek centra. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar.

07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

Novi Zagreb ZapruÄ'e 3 Sobni Stan Kuhinja I Blagavaona 83 45 M2 Loggia Balkon Top Lokacija Pogled Na Bundek Stan Apartman

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Godine, u sklopu bundek centra. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Stanovi Najam Sredisce Zagreb Najam Stanova Na Crozilla Com

Godine, u sklopu bundek centra. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Uredi Za Najam U Centar Bundek 10020 Zagreb Damira Tomljanovica 2

Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi... Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Facebook

11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Godine, u sklopu bundek centra. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar.. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar.

Stanovi

11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu.. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!

Stan 121m2 Na Najam Sredisce Oglas 7196781 Srbija Nekretnine

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012... Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Godine, u sklopu bundek centra. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl.. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Stan Zagreb Centar 3s 103m2 2 Kat Luksuzno UreÄ'en Pm Jedinstvena Nekretnina Diz Media Agencija Za Nekretnine Real Estate Agency

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks... Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Godine, u sklopu bundek centra. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Godine, u sklopu bundek centra. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu... Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Duzi Najam Stanova

Godine, u sklopu bundek centra.. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Stanovi Najam Sredisce Zagreb Najam Stanova Na Crozilla Com

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Godine, u sklopu bundek centra. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stan 249m2 Iii Kat Lift Zagreb Centar Praska Prodaja

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Godine, u sklopu bundek centra. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Bundek Centar Najam Dvosobni Stan Spremiste Parking Bonus Nekretnine

Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Bundek Centar Sredisce Poslovni Prostor 101 90 M2 Eurovilla Hr

07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze.

Zagreb Centar Luksuzni Stan 90m2 Moderno Opremljen Trnje Flat

Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Godine, u sklopu bundek centra. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Stanovi Prodaja Sredisce Zagreb Prodaja Stanova Na Crozilla Com

Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl... 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Godine, u sklopu bundek centra. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Nekretnine Zagreb

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Zagreb Centar Bundek Predivan Stan Vrhunska Lokacija Iznajmljivanje

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

St145 N Spansko Veduta Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

Sretnistanovi Instagram Posts Gramho Com

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Godine, u sklopu bundek centra. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Metropola Agencija Za Nekretnine Rent Metropola Agencija Za Nekretnine

07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Sretnistanovi Instagram Posts Gramho Com

Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Condos Apartments For Sale In Bendemeer Mrt 835 Apartments In Bendemeer Mrt For Sale 99 Co

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu.. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

Uredi Za Najam U Centar Bundek 10020 Zagreb Damira Tomljanovica 2

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

ZapruÄ'e Moderan Trosoban Stan Sa Garaznim Mjestom Najam

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Stan Oranice Pavlenski Put 50m2 Najam Exedra Nekretnine

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Hillberg Agencija Za Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce I Vile Zemljista Uredi Poslovni Prostori Najam Zakup Kupnja Prodaja

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!.. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Bundek Centar Kompaktan Stan Za Najam 40m2 Lift Garazno Mjesto Index Oglasi

Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Godine, u sklopu bundek centra. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl.. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

Duzi Najam Stanova

Godine, u sklopu bundek centra. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar.

Najam Stanova Zagreb ǀ Cijela Hrvatska Exedra Nekretnine

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl.

Delta Centar Nekretnine Zagreb Kupoprodaja Zamjena Zakup Iznajmljivanje

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar.. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!

Novi Zagreb ZapruÄ'e 3 Sobni Stan Kuhinja I Blagavaona 83 45 M2 Loggia Balkon Top Lokacija Pogled Na Bundek Stan Apartman

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

Bundek Centar Najam Dvosobni Stan Spremiste Parking Iznajmljivanje

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

Stan Zagreb Sredisce 95 M2 Novogradnja Bundek Centar Iznajmljivanje

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.. Godine, u sklopu bundek centra. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

V On Shenton Condominium For Rent 7 300 3 Bed 2 Bath 1 519 Sqft 4 81 Psf

11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.

Stan Prodaja Zagreb Sredisce 42 00 M 119 700 00 Vox Nekretnine

Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Bundek Prekrasan Dvosoban Stan 37 M2

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!.. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Centar Bundek Dobio Uporabnu Dozvolu Tportal

Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra... 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

Centar J Zerjavica Komforan 2 Sob Stan 66m2 Iznad Botanickog Best Croatian Properties

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Godine, u sklopu bundek centra. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu.. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Godine, u sklopu bundek centra.

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6)... 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Stan Zagreb Sredisce 45 M2 Blizina Bundeka Lux Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!. . 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu.

Bundek Centar Kompaktan Stan Za Najam 40m2 Lift Garazno Mjesto Index Oglasi

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Godine, u sklopu bundek centra.

Stan 249m2 Iii Kat Lift Zagreb Centar Praska Prodaja

Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Vrbani 42 M2 Skroz Adaptiran Najam Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Godine, u sklopu bundek centra. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Stan Zagreb Bundek Centar 65 M2 Lux UreÄ'en Balkon 25m2 Garaza Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu... Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl.

Stanovi Julija Zagreb Updated 2021 Prices

Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Godine, u sklopu bundek centra.. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Stan Najam Zagreb ZapruÄ'e Adamiceva 55 M2 2 Soban

Godine, u sklopu bundek centra. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!

Stanovi S Plazom U Srcu Metropole U Centru Ce Biti 227 Stanova I 15 000 M Poslovnih Prostora Pressreader

07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto... Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.

Prodajem Stan Bundek Centar 92 25 M2 Index Oglasi

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar.. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Yu3qe K Sqgdym

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu.

Facebook

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Godine, u sklopu bundek centra. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu.

T2 Tix7yxdj Tm

Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Novac Kvart Koji Je Novi Hit U Zagrebu Cijene Lete U Nebo A Stanove Najvise Traze Amerikanci

Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze.. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Facebook

Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. . 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

Vrbani 42 M2 Skroz Adaptiran Najam Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar... Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Godine, u sklopu bundek centra.. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

Metropola Agencija Za Nekretnine Rent Metropola Agencija Za Nekretnine

Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

ZapruÄ'e Moderan Trosoban Stan Sa Garaznim Mjestom Najam

11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Bundek Centar Kompaktan Stan Za Najam 40m2 Lift Garazno Mjesto Index Oglasi

Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Hillberg Agencija Za Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce I Vile Zemljista Uredi Poslovni Prostori Najam Zakup Kupnja Prodaja

Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar... Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze.

Stan 249m2 Iii Kat Lift Zagreb Centar Praska Prodaja

Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Godine, u sklopu bundek centra.. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.

T2 Tix7yxdj Tm

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan... Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012... Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Sretnistanovi Instagram Posts Gramho Com

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Godine, u sklopu bundek centra. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan... Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

Wrjesxu4klobmm

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan... Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Hillberg Agencija Za Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce I Vile Zemljista Uredi Poslovni Prostori Najam Zakup Kupnja Prodaja

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Ap001 N Penthouse Za Turisticki Najam Veduta Nekretnine

Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze.

ZapruÄ'e Moderan Trosoban Stan Sa Garaznim Mjestom Najam

Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.

Bundek Centar Najam Dvosobni Stan Spremiste Parking Iznajmljivanje

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu.. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra.

Stan 249m2 Iii Kat Lift Zagreb Centar Praska Prodaja

Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl.

Uredi Za Najam U Centar Bundek 10020 Zagreb Damira Tomljanovica 2

Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6)... Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Stan 121m2 Na Najam Sredisce Oglas 7196781 Srbija Nekretnine

07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze.. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Wrjesxu4klobmm

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!.. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Zagreb Sredisce 45 M2 Blizina Bundeka Lux Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Stan Najam Donji Grad Petrinjska Ul 2 Sobni Visoko Prizemlje Oglasio

Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina.

Bundek Centar Sredisce Poslovni Prostor 101 90 M2 Eurovilla Hr

11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Godine, u sklopu bundek centra. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.

Facebook

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.

Bundek 2 Bedroom Apartment Garage Eurovilla Hr

Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Stambena površina iznosi 58m2, te se sastoji od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i špajze. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Nekretnine Stranica 2 Mediar Nekretnine

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Godine, u sklopu bundek centra. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu... 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto.

Stanovi Julija Zagreb Updated 2021 Prices

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. . Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6).

Stan Najam Pantovcak Zagreb Grad Zagreb Angelus Nekretnine Zagreb Split Dubrovnik Rec Id 741953 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite!.. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto... Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu. 11.11.2021 · nekretnine njuškalo > iznajmljivanje više od 6000 stanova u zagrebu. Godine, u sklopu bundek centra. Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Iznajmljuje se kompletno namješten i opremljen stan na petom katu bundek centra. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Najam Stanova Hrvatska Srbija Nekretnine

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi. Iznajmljuje se prekrasan,prozračan i ispunjen svijetlom stan u novo sagrađenom kompleksu bundek centar. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. 07.08.2019 · bundek centar kompaktan stan za najam 40m2, lift, garažno mjesto. Godine, u sklopu bundek centra... Stanovi za iznajmljivanje zagreb u oglasima sa cijenama najma stana u zagrebu.

Prodaje Se Stan Povrsine 85 49m Bundek Cijena 215 000 00

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Agencija za promet nekretninama, prodaja i najam nekretnina. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Najviše čim se stan odlikuje je balkon od 25m2 koji se prostire duž cijelog stana ,a budući da je stan jako visoko vidi se skoro cijeli zagreb , visina je također plus jer nema buke od auta,kafića i sl. Stanovi (11) jednosobni stanovi (0) dvosobni stanovi (2) trosobni stanovi (6). Najam iznajmljivanje stan bundek, kliknite i sigurno pronađite! Katu, koji se nalazi u stambenoj zgradi sagrađenoj 2012.. Poslovni i stambeni kompleks smješten na središnjoj zagrebačkoj osi.

Popular posts from this blog